HIRDETÉS
VITAL MAGAZIN
  • Sport
    • FITNESZ
    • FUTÁS
    • JÓGA
    • OUTDOOR
    • SIKERTÖRTÉNETEK
    • ZSÍRÉGETÉS
  • Életmód
    • EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
    • HÁZIÁLLAT
    • INTERJÚ
    • JÓ FORMÁBAN
    • Női lét
    • ÖKO
    • PSZICHÉ
  • Táplálkozás
    • EGÉSZSÉG
    • FOGYÓKÚRA
    • MENTES
    • RECEPT
    • TUDATOS ÉTKEZÉS
    • VEGÁN
  • Beauty
    • ALAKFORMÁLÁS
    • ANTI-AGING
    • BŐRÁPOLÁS
    • FASHION
    • SZÉPSÉGÁPOLÁS
  • Jóga kisokos
  • Szakértőink
No Result
View All Result
  • Sport
    • FITNESZ
    • FUTÁS
    • JÓGA
    • OUTDOOR
    • SIKERTÖRTÉNETEK
    • ZSÍRÉGETÉS
  • Életmód
    • EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
    • HÁZIÁLLAT
    • INTERJÚ
    • JÓ FORMÁBAN
    • Női lét
    • ÖKO
    • PSZICHÉ
  • Táplálkozás
    • EGÉSZSÉG
    • FOGYÓKÚRA
    • MENTES
    • RECEPT
    • TUDATOS ÉTKEZÉS
    • VEGÁN
  • Beauty
    • ALAKFORMÁLÁS
    • ANTI-AGING
    • BŐRÁPOLÁS
    • FASHION
    • SZÉPSÉGÁPOLÁS
  • Jóga kisokos
  • Szakértőink
No Result
View All Result
VITAL MAGAZIN
No Result
View All Result
Kezdőlap Táplálkozás recept

Padlizsán pizzácska recept

Padlizsán pizzácska recept

Egészséges, ráadásul nagyon finom, sőt a fogyókúrázóknak is tökéletes lehet. Meleg előételként, reggelinek, vagy partyfalatnak is kiváló!

Hozzávalók:

A padlizsánhoz

  • 330 g padlizsán (nyers)
  • 4 csipet só
  • 3 evőkanál olívaolaj

A szószhoz

  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db paradicsom
  • 2 csipet feketebors (őrölt)
  • 1 teáskanál oregánó (morzsolt)
  • 1 teáskanál bazsalikom (morzsolt)

A feltéthez

  • 80 g pizza mozzarella
  • 8 db bazsalikomlevél – friss

Elkészítés:

A padlizsán két végét levágjuk, majd kb 2 cm-es szeletekre szeleteljük.

Besózzuk mindkét oldalát és papírtörlőre rakjuk 30 percre, hogy a felesleges nedvességet felitassuk vele.

A fokhagymát apróra vágjuk és pár percig pirítjuk egy serpenyőben, (vigyázva, hogy ne égjen meg) egy evőkanál olívaolajon.

A paradicsomot apró kockákra vágjuk, a fokhagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzászórjuk a bazsalikomot és az oreganot és kb 10 percig főzzük, hogy megpuhuljon a paradicsom.

30 perc pihentetés után bekenjük olajjal a padlizsánszeleteket és 190 C-ra előmelegtett sütőben 15 percig sütjük őket.

Kivesszük a padlizsánokat a sütőből, ráhalmozzuk a szószt, megszórjuk sajttal és frissen vágott bazsalikomlevelekkel és visszatoljuk a sütőbe kb. 25 percre.

Frissen őrült borssal, bazsalikomlevelekkel tálaljuk.

Forrás: aprosef.hu
Cimkék: fogyókúragasztropadlizsánpartifalatreceptvegavegetáriánus

Előző bejegyzés

A gyönyörű és ápolt lábakért

Következő bejegyzés

Talpreflexológia: térkép a bajokhoz

Következő bejegyzés
Talpreflexológia: térkép a bajokhoz

Talpreflexológia: térkép a bajokhoz

FACEBOOK

Legfrissebb bejegyzések

Az Anamé Program története

Az Anamé Program története

2021. február 24.
Minden nő más, minden test más

Minden nő más, minden test más

2021. február 24.
Ápolt haj és egészséges fejbőr öt csodaolaj erejével

Ápolt haj és egészséges fejbőr öt csodaolaj erejével

2021. február 23.
Tejpótló finomságok

Tejpótló finomságok

2021. február 23.
VITAL MAGAZIN

Kövess minket

Kategóriák

  • Alakformálás
  • anti-aging
  • Beauty
  • bőrápolás
  • celeb
  • család
  • egészség
  • egészséges életmód
  • Egyéb
  • Életmód
  • fashion
  • fitnesz
  • fogyókúra
  • futás
  • gyógyítás
  • háziállat
  • Hétindító
  • hírek
  • horoszkóp
  • interjú
  • JÁTÉK
  • Jó formában
  • jóga
  • koronavírus
  • mentes
  • méregtelenítés
  • méregtelenítés
  • mozgás
  • Női lét
  • öko
  • outdoor
  • program
  • Promóció
  • psziché
  • recept
  • Sikertörténet
  • Sport
  • szépségápolás
  • tanulás
  • Táplálkozás
  • tudatos étkezés
  • utazás
  • vegán
  • zsírégetés

Legfrissebb hírek

Az Anamé Program története

Az Anamé Program története

2021. február 24.
Minden nő más, minden test más

Minden nő más, minden test más

2021. február 24.
Ápolt haj és egészséges fejbőr öt csodaolaj erejével

Ápolt haj és egészséges fejbőr öt csodaolaj erejével

2021. február 23.
Tejpótló finomságok

Tejpótló finomságok

2021. február 23.
Első lépések kezdő vegánként

Első lépések kezdő vegánként

2021. február 23.
  • Médiaajánlat
  • Kapcsolat
  • Adatkezelési Tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Cookie

© 2018 Vital Magazin - Készítette: WordPress Master.

No Result
View All Result
  • Sport
    • FITNESZ
    • FUTÁS
    • JÓGA
    • OUTDOOR
    • SIKERTÖRTÉNETEK
    • ZSÍRÉGETÉS
  • Életmód
    • EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
    • HÁZIÁLLAT
    • INTERJÚ
    • JÓ FORMÁBAN
    • Női lét
    • ÖKO
    • PSZICHÉ
  • Táplálkozás
    • EGÉSZSÉG
    • FOGYÓKÚRA
    • MENTES
    • RECEPT
    • TUDATOS ÉTKEZÉS
    • VEGÁN
  • Beauty
    • ALAKFORMÁLÁS
    • ANTI-AGING
    • BŐRÁPOLÁS
    • FASHION
    • SZÉPSÉGÁPOLÁS
  • Jóga kisokos
  • Szakértőink

© 2018 Vital Magazin - Készítette: WordPress Master.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
x

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások További információ a cookie-kezelésről