VITAL MAGAZIN
  • Sport
    • FITNESZ
    • FUTÁS
    • JÓGA
    • OUTDOOR
    • SIKERTÖRTÉNETEK
    • ZSÍRÉGETÉS
  • Életmód
    • EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
    • HÁZIÁLLAT
    • INTERJÚ
    • JÓ FORMÁBAN
    • Női lét
    • ÖKO
    • PSZICHÉ
  • Táplálkozás
    • EGÉSZSÉG
    • FOGYÓKÚRA
    • MENTES
    • RECEPT
    • TUDATOS ÉTKEZÉS
    • VEGÁN
  • Beauty
    • ALAKFORMÁLÁS
    • ANTI-AGING
    • BŐRÁPOLÁS
    • FASHION
    • SZÉPSÉGÁPOLÁS
  • Jóga kisokos
  • Szakértőink
No Result
View All Result
  • Sport
    • FITNESZ
    • FUTÁS
    • JÓGA
    • OUTDOOR
    • SIKERTÖRTÉNETEK
    • ZSÍRÉGETÉS
  • Életmód
    • EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
    • HÁZIÁLLAT
    • INTERJÚ
    • JÓ FORMÁBAN
    • Női lét
    • ÖKO
    • PSZICHÉ
  • Táplálkozás
    • EGÉSZSÉG
    • FOGYÓKÚRA
    • MENTES
    • RECEPT
    • TUDATOS ÉTKEZÉS
    • VEGÁN
  • Beauty
    • ALAKFORMÁLÁS
    • ANTI-AGING
    • BŐRÁPOLÁS
    • FASHION
    • SZÉPSÉGÁPOLÁS
  • Jóga kisokos
  • Szakértőink
No Result
View All Result
VITAL MAGAZIN
No Result
View All Result
Kezdőlap Táplálkozás recept

Spenótos rakott édesburgonya, tonhallal

Spenótos rakott édesburgonya, tonhallal

Egészséges és nagyon finom ebédet, vagy vacsorát készíthettek édesburgonyából és spenótból, ha követitek a leírt receptet.

Hozzávalók ( 4 személyre )

  • 30 dkg édes burgonya
  • 20 dkg spenót levél
  • 3 dl főző tejszín
  • 2 doboz (16 dkg-os) natúr tonhal konzerv
  • 1 citrom reszelt héja
  • egy fél citrom leve
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 3 dkg puha teavaj
  • 5 dkg reszelt sajt
  • só, bors, szerecsendió
  • 1 teáskanál mustár

Elkészítés

  1. Az édes burgonyát tegyük föl főni héjában.
  2. Egy serpenyőbe téve a spenótot, fokhagymával, sóval, borssal pároljuk pár percig, majd öntünk rá 2 dl tejszínt, és a szerencsendiót, és így is rottyantsunk rajta egyet.
  3. Egy kivajazott sütőtál aljára kanalazzuk a tejszínes spenótot.
  4. Előkészítjük a halas réteget: a lecsöpögtett tonhalkonzervet összekeverjük a citrom reszelt héjával, egy fél citrom levével, a mustárral és villával összenyomkodjuk, összekeverjük. Ez lesz a második réteg a tálban.
  5. A megfőtt édes burgonyáról lehúzzuk a héját, karikákra vágjuk és harmadik rétegként a spenótos-halas rétegekre helyezzük.
  6. Majd rámorzsolunk egy kis vajat, önthetünk rá egy kevés főzőtejszínt és reszelt sajttal turbózhatjuk még föl.
  7. Végül irány a sütő (kb.200 fokon), ahol 25-30 percig sütjük.

A sütőtál méretétől függően készíthetitek három, vagy hat rétegben. Jó étvágyat hozzá!

Cimkék: édesburgonyaegytálételgasztroreceptspenóttonhal

Előző bejegyzés

20 nasi 100 kalória alatt

Következő bejegyzés

Húsvéti szépség tippek

Következő bejegyzés
Húsvéti szépség tippek

Húsvéti szépség tippek

FACEBOOK

Legfrissebb bejegyzések

Az időben felismert emlőrák gyógyítható!

Az időben felismert emlőrák gyógyítható!

2021. április 20.
Április 24-én mindenkit vár Magyarország legnagyobb virtuális lakásedzőterme!

Április 24-én mindenkit vár Magyarország legnagyobb virtuális lakásedzőterme!

2021. április 20.
Mennyi ideig pároljuk a zöldségeket?

Mennyi ideig pároljuk a zöldségeket?

2021. április 20.
Aromaterápia és jóga – tökéletes élmény a jóga gyakorláshoz

Aromaterápia és jóga – tökéletes élmény a jóga gyakorláshoz

2021. április 19.
VITAL MAGAZIN

Kövess minket

Kategóriák

  • Alakformálás
  • anti-aging
  • Beauty
  • bőrápolás
  • celeb
  • család
  • egészség
  • egészséges életmód
  • Egyéb
  • Életmód
  • fashion
  • fitnesz
  • fogyókúra
  • futás
  • gyógyítás
  • háziállat
  • Hétindító
  • hírek
  • horoszkóp
  • interjú
  • JÁTÉK
  • Jó formában
  • jóga
  • koronavírus
  • mentes
  • méregtelenítés
  • méregtelenítés
  • mozgás
  • Női lét
  • öko
  • outdoor
  • program
  • Promóció
  • psziché
  • recept
  • Sikertörténet
  • Sport
  • szépségápolás
  • tanulás
  • Táplálkozás
  • tudatos étkezés
  • utazás
  • vegán
  • zsírégetés

Legfrissebb hírek

Az időben felismert emlőrák gyógyítható!

Az időben felismert emlőrák gyógyítható!

2021. április 20.
Április 24-én mindenkit vár Magyarország legnagyobb virtuális lakásedzőterme!

Április 24-én mindenkit vár Magyarország legnagyobb virtuális lakásedzőterme!

2021. április 20.
Mennyi ideig pároljuk a zöldségeket?

Mennyi ideig pároljuk a zöldségeket?

2021. április 20.
Aromaterápia és jóga – tökéletes élmény a jóga gyakorláshoz

Aromaterápia és jóga – tökéletes élmény a jóga gyakorláshoz

2021. április 19.
Táncosból Spartan edző

Táncosból Spartan edző

2021. április 19.
  • Médiaajánlat
  • Kapcsolat
  • Adatkezelési Tájékoztató
  • Cookie

© 2018 Vital Magazin - Készítette: WordPress Master.

No Result
View All Result
  • Sport
    • FITNESZ
    • FUTÁS
    • JÓGA
    • OUTDOOR
    • SIKERTÖRTÉNETEK
    • ZSÍRÉGETÉS
  • Életmód
    • EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
    • HÁZIÁLLAT
    • INTERJÚ
    • JÓ FORMÁBAN
    • Női lét
    • ÖKO
    • PSZICHÉ
  • Táplálkozás
    • EGÉSZSÉG
    • FOGYÓKÚRA
    • MENTES
    • RECEPT
    • TUDATOS ÉTKEZÉS
    • VEGÁN
  • Beauty
    • ALAKFORMÁLÁS
    • ANTI-AGING
    • BŐRÁPOLÁS
    • FASHION
    • SZÉPSÉGÁPOLÁS
  • Jóga kisokos
  • Szakértőink

© 2018 Vital Magazin - Készítette: WordPress Master.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
x

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ Adatvédelmi beállítások További információ a cookie-kezelésről