Szakértőink

Fésűs Veronika – sportfejlesztési mentor

Barátságom a mozgással 11 éve kezdődött. Kezdeményezésemnek egyfelől személyes, másfelől mások motivációja volt a cél. Először csak kíváncsi voltam, majd elkezdtem célirányosan megtervezni a sportpályafutásom. A személyes motivációm közösségivé alakult. Célom, hogy segítsem az embereket abban, hogy nagyszerűségre törekedjenek és el is érjék azt, Sportfejlesztési mentorként ez a legfőbb feladatom.

Szenvedélyesen rajongok a kreatív megoldásokért illetve a szokványostól való eltérés lételemem. Éppen ezért gyorsan felismerem az ügyfelek igényeit.

Hiszek a kreativitás és hatásgyakorlás házasságában. A sikert az jelenti, ha életre keltjük kreativitásunkat és ezzel hatást gyakorolhatunk a legfontosabb területeken, miközben hosszútávon maradandót alkotunk.

https://www.instagram.com/fesus.veronika/

Wágner Rózsa – Proaktív life coach

Az első cikkem 2000-ben jelent meg nyomtatásban. Adrenalin minden új üres lap, egy kiadvány új számának gondolata, vagy a koncepció és a lapterv kidolgozása. Szeretem, hogy újságíróként és kommunikációs tanácsadóként komoly ügyeket támogathatok, legyen az egészség, életmód, zöld szemlélet.
Munkám célja az edukáció segítése az egészségtudatosság terén, life coach-ként hangsúlyozva a lelki egyensúly megtalálása és az önazonosság fontosságát is. A környezettudatosság témáinak feldolgozása motiváció nem csak az ökolábnyomunk csökkentéséhez, hanem az egészséges életmódra váltáshoz is.
“Élmény és bizalom a sorok között.”

http://agentur-rosawagner.com/

Róka Eszter – Edző, sporttáplálkozás szakértő

Róka Eszter vagyok aerobik-edző, táplálkozási tanácsadó, svéd-és frissítő masszőr. Az aerobik iránti szenvedélyem az első egyetemi évek alatt kezdődött. Olyan pozitív energiákat kaptam ott az órákon, hogy akkor eldöntöttem, én is át szeretném ezt adni másoknak. Az edzői képzés után, mint táplálkozási tanácsadó végeztem, hogy még többet tudjak segíteni a hozzám forduló vendégeknek. A kemény munkán és a következetes táplálkozáson túl azonban, a megfelelő regeneráció is ugyanolyan fontos, így lettem svéd-és frissítőmasszőr. A Vital magazinban igyekszem átadni az olvasóknak az eddig megszerzett tudást és saját tapasztalataimat egy egészségesebb, boldogabb életért.

https://www.instagram.com/roka_eszter_trainer/

Ulrich Niki - szakértő

Ulrich-Heblinger Nikoletta – Életmód- és sporttáplálkozási tanácsadó

Már egészen kicsi korom óta része az életemnek a rendszeres mozgás és ezzel együtt az egészségtudatosság. Középiskolás koromban sok könyvet, cikket olvastam az egészséges táplálkozással és életmóddal kapcsolatban, azonban mégsem ebbe az irányba folytattam a tanulmányaimat. Közgazdász szakon, egészségturizmus szakirányon diplomáztam, majd férjhez mentem és valahogy ezt a továbbtanulás dolgot elengedtem. Más célja lett az életemnek.

A babaprojekt kapcsán szembesültem azonban olyan problémákkal, melyek arra sarkaltak, hogy itt az ideje elővenni a régi terveimet. Ekkortájt kezdtem blogot is vezetni az egészséges életmóddal kapcsolatban. Megpróbáltam még egészségesebben táplálkozni, mozogni, elvégeztem egy AVIVA tanfolyamot is. Mindent összevetve végül sikerült legyőznöm a betegségem. Rájöttem, ha valamit igazán akar az ember, és elég elszánt és kitartó, akkor nincsenek akadályok és bármit elérhetünk.

Azt hiszem itt kezdődött el minden, ekkor döntöttem el, hogy amint a kisfiam engedi, újra iskolapadba ülök és dietetikus leszek. Célom ezzel az volt, hogy másoknak segíthessek, akár fogyásról, akár különböző betegségekből adódó életmódváltásról legyen szó, ÉN SEGÍTENI AKAROK. A következő jelentkezési időszakban be is adtam a felvételi kérelmemet, ami sikerült is, így a Semmelweis Egyetem ápolás és betegellátás szak, dietetikus szakirányos hallgatója lettem.

Mivel azonban ez egy 4 éves képzés, így úgy döntöttem elvégzek egy életmód és táplálkozási tanácsadó tanfolyamot, hogy hivatalosan tudjam segíteni a hozzám fordulókat a diploma megszerzéséig is. Noha így kicsit korlátozottabban tudok tevékenykedni, mert betegségek kapcsán szükséges a dietetikusi végzettség, de addig is tanácsokkal látom el azokat, aki fogyni szeretnének vagy ételérzékenységgel és bizonyos hormonális problémákkal küszködnek.

https://www.instagram.com/nika_fittlife/

Csurgó Kriszta - szakértő

Csurgó Krisztina – Személyi edző

Iskolai magatartás és well-being vezetőként főként prevenció témakörben dolgozom, hiszen a fiatalkori életvezetés fontos szakasza a megfelelő eszköztár kiépítése, melyből későbbi kritikus élethelyzetek esetén képes lesz mihez nyúlni egy-egy jelenlegi tanuló.
Edzőként a túlsúllyal élőkre specializálódtam és 10 éve támogatom vendégeimet a gyakori érzelmi és stressz alapú étkezésekhez tipikusan köthető érzelmi elakadásokban. Az életmódváltás az én olvasatomban fizikai, metális és érzelmi síkokon történő folyamat, ahol ezeket a szinteket megpróbáljuk kiegyenlíteni és felismerni a kibillenések hátterét.

https://www.facebook.com/kristina.trainer.9

Emese - szakértő

Figeczky Emese-Jógaoktató

Figeczky Emese vagyok, körül belül 10 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a jógával. 5 éve vagyok jóga oktató. A szakterületeim a hatha jóga, a gerincterápiásjóga, a női jóga, a kismama és baba-mama jóga. A jóga számomra életmód, mely nem csak az ászanák gyakorlását jelenti, hanem az e mögött rejlő filozófiát és életvezetést is.

A mai világban a rohanás és a stressz a jellemző, benne vagyunk a napi mókus kerékben, melyből kiszakíthat és megmutathatja az élet nyugodt oldalát, ha az ember elmerül a jógában. Áldásos hatásai megérezhetők testi és lelki szinten egyaránt.

Szívügyemnek tekintem a gerincterápiás jógát, mert a tapasztalatom az, hogy szinte mindenkit érintenek a hát- és gerincproblémák. Amikor elkezdtem jógázni, nálam is voltak tartás problémák, sokat ültem így derékfájás is előfordult, beszűkült volt a váll és a mellkas területe és a napi szintű számítógép használattól a csuklómon megjelent egy göb, mely fájdalmat is okozott. Ahogy elkezdtem rendszeresen jógázni, rövid időn belül teljesen megszűntek ezek a problémáim.

A jóga folyamatos fejlődést jelent számomra, arra törekszem, hogy egyre jobbá váljak. Önképzéssel és jógás továbbképzésekkel fejlesztem magam, illetve 2020 szeptemberétől elkezdtem a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 3 éves diplomás jógaoktató képzését, mellyel szintén azt szeretném támogatni, hogy mélyebb tudásra tegyek szert. A főiskolán szerzett tudást a gyakorlatban hasznosítom, így szeretnék egyre jobb oktatóvá válni azért, hogy egyre magasabb szinten tudjak segíteni, a hozzám érkező jógázni vágyóknak.

https://www.facebook.com/emeseyoga

Blanka - szakértő

Hámori Blanka – aerobik edző, személyi edző, életmód tanácsadó, és coach

Számtalan nővel és jó néhány férfival dolgoztam már a szebb alakért és jó közérzetért, és az évek során rájöttem, hogy a változás valódi élményét nem a csinosabb külső jelenti: hanem a belső fejlődés! A növekvő önbizalom, a határ-feszegetés és elengedés, női energiák és férfi erő felfedezése, a sikerélmény, a megértések és felismerések, a testi-lelki gyógyulás, a sorsunk alakítása.

Ezért döntöttem úgy, hogy “holisztikus” szemlélettel dolgozom tovább és 2019-től  coachként is állok rendelkezésedre!

“Tapasztalati szakember” vagyok, tehát a saját nagy alakulásaim, testi-lelki gyógyulásaim, élményeim mind alakították-alakítják a szakmai hitelességemet. 18 éves koromra közel 20 kilót fogytam, ekkor már komolyan foglalkoztam a fitnesszel és önismerettel is. 23 évesen, 2012-ben lettem édesanya, ekkor egy újabb nagy fogyással és feléledéssel, illetve a Fitneszanyu Bloggal tértem vissza edzői pályámhoz. Saját vállalkozásba fogtam, az edzősködésen belül elkezdtem az édesanyákra is koncentrálni, és a belső, pszichés folyamatok (túlsúly, túlevés, önértékelés) hátterére.

https://www.hamoriblanka.hu

Timi szakértő

Csányi Tímea-Gerinc – és funkcionális tréner

Gerinc-és funkcionális trénerként, TripleX trénerként küldetésem az edzések által javítani vendégeim tartását, növelni a pozitív kisugárzásukat, és segíteni nekik eljutni megálmodott önképükhöz – ahhoz a felszabadult nőhöz, aki élvezi a létet és életvidám kisugárzásával szeretteit is felvillanyozza.

Csoportos fitness instruktorként végeztem, majd a preventív mozgásra specializálódtam és képzem magam folyamatosan elismert gyógytornászok képzésein.
A Gerincbarát Online Edzésprogramomban egy lelkes női közösséget építek és inspirálok arra, hogyan legyenek mindig mosolygósak és magabiztosak a mozgás pozitív energiái által.

eleteroedzes.hu

Maximovits Anett – hatha-, astanga-, vinyasa- és nőijóga oktató

Már több mint 10 éve gyakorló jógini és 3 éve oktató is vagyok. Random jóga órákra jártam kezdetben és otthon is gyakorolhattam, többnyire Napüdvözletet. Majd amikor már úgy éreztem, hogy ez sokkal több, mint egy hobby, eldöntöttem, hogy komolyan akarok a jógával foglalkozni. Indiába utaztunk és elvégeztük a férjemmel együtt a Hatha és Ashtanga Vinyasa 200 órás alaptanfolyamomat. Közben 2 barátnőmmel közösen megalapítottuk a Divine Souls’s Mission-t, melynek köszönhetően Inspirációs rendezvények és táborok szervezésébe kezdtünk.

Magyarországra hazaköltözve elvégeztem egy 100 órás női jóga oktatói tanfolyamot, önkénteskedtem jóga oktatóként egyesületeknél és emellett számos sikeres jógarendezvényt szerveztünk, köztük az első Bali Inspirációs tábor is létrejött.. 2020-ban a koronavírus nem várt hatásainak köszönhetően több külföldi tábort le kellett mondanunk, illetve a rendezvényeink nagyobb részét, de szerencsére azért 3 balatoni tábort sikeresen megtartottunk.

Még a Covid alatt elkezdtem cikket írni a Vitál Magazinnak, elvégeztem egy 140 órás kismama és baba mama jóga oktatói tanfolyamot és elkezdtem egy 300 órás ájurvédikus jógaterapeuta képzést is. Ezeken kívül pedig mindvégig egy fogyatékosokkal és pszichiátriai betegekkel foglalkozó egyesületnél dolgozom főállásban és kamatoztatom a tudásomat. 2021-ben pedig egy jógás webshop elindításának kezdtem neki ahová saját márkás termékeket is fogok készíteni. Mondanom sem kell, a jóga a lámpás, a fény, ami mindig eljuttat a céljaimig. Megerősít testileg, lelkileg és én pedig ezt az életérzést szeretném tovább adni másoknak is.

https://www.facebook.com/divinesoulsmission/

Legfrissebb cikkeink

x

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.