A mindennapi energiaszükségletünk 10 százalékát kellene cukorból fedeznünk. Ez – ha fogyasztunk gyümölcsöket, tejtermékeket – hamar elérhető mennyiség a nap...
BővebbenNapjainkban sok ellentmondásos információt találunk a szénhidrátokkal kapcsolatban. Egyrészt tudjuk, hogy fontos energiaszolgáltató szerepük van, tehát teljes kiiktatásuk nem szerencsés;...
BővebbenEgy amerikai tanulmány szerint minden felnőttnek átlagosan 50 százalékkal kellene növelnie a teljes értékű gabonák fogyasztását. Napjainkban leggyakrabban a gabonafogyasztás...
BővebbenMiután megtanultuk, és természetessé is vált az otthoni főzés ételallergiával, kitapasztaltuk a hozzávalók arányait, és már azt is tudjuk, hogy...
BővebbenA fogantatás, vagyis a sperma és a petesejt viharos találkozása egy törékeny csoda. Oly’ sok mindennek kell a megfelelő sorrendben...
BővebbenAhhoz, hogy ki tudjuk választani a megfelelő fehérjét önmagunk számára, sok szempontot kell figyelembe vennünk. Mi célból vásároljuk, állati vagy...
BővebbenEgy nő életében a menstruáció, vagyis a havi vérzés egy teljesen természetes és egészséges folyamat, amely nevéből olvashatóan is havonta...
BővebbenA dió az egyik legértékesebb gyümölcseink egyike. Számos felhasználási módja létezik, és tele van hasznos tápanyagokkal, vitaminokkal. Lássuk, melyek ezek!...
BővebbenAz arc, maga az arcbőr sok mindenről árulkodhat. A keleti arcdiagnosztika szerint megtalálhatóak rajta szerveink vetületei, de jelzi szervrendszerünk nem...
BővebbenTáplálkozásunkkal nem magától a vírustól óvjuk meg magunkat, hanem erős immunrendszerre tehetünk szert, amely ellenállóvá válik a vírussal szemben. Most...
Bővebben© 2018 Vital Magazin - Készítette: WordPress Master.
© 2018 Vital Magazin - Készítette: WordPress Master.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.