A fermentáció története az 1800-as évek közepéig nyúlik vissza, amikor az élesztő vizsgálata először megkezdődött. Azóta számtalan erjesztésről szóló recept...
BővebbenOrvosilag jóváhagyott recepteket tartalmazó rendhagyó szakácskönyv került a könyvesboltokba. A könyvben kedvenc magyaros ételeink hagyományos receptjei mellett mindig szerepel az...
BővebbenTökéletes és természetes – így nevezhetjük azokat az otthon elkészíthető házi szépítőszereket, melyeket mi magunk állíthatunk össze pillanatok alatt, egyszerűen....
BővebbenRóka Eszter sport-, táplálkozás- és táplálékkiegészítés tanácsadó Számomra a karácsony egy mozgó ünnep. Nem mindig december 25-ére és 26-ára esik....
BővebbenNagyon finom zöldséges lasagna receptet láttam Anginál, kedvet is kaptam hozzá! Nézzétek: Töltelék hozzávalói: 800 g (mirelit) mexikói zöldségkeverék (plusz...
BővebbenMennyei finomság, mely a szezon kedvence lesz! Imádjuk az őszt és vele együtt a sütőtököt is! Hozzávalók: 1 tojás 100...
BővebbenA videóban egy szuper könnyű zabos muffin receptjét láthatjátok, érdemes elkészíteni uzsonnára vagy tízóraira! Lássuk is a hozzávalókat: 2 nagy...
BővebbenGluténmentes, tojásmentes túrófánk Szafi Free lisztből Hirtelen felindulásból sütött gluténmentes, tojásmentes túrófánk, a kedvenc Szafi Free lisztemből. :) Épp túró-gnocchit...
BővebbenBemutatjuk nektek az alternatív pizzát azoknak akik nem fogyaszthatnak glutént vagy laktózt, vagy szimplán a vegán életmódot követik. Egészséges és...
BővebbenMost elkészítettem újra, tejmentesen, gluténmentesen, “szafisítva”. Csak menet közben meggondoltam magam, és kicsit leegyszerűsítettem – az eredetileg is tök egyszerű –...
Bővebben© 2018 Vital Magazin - Készítette: WordPress Master.
© 2018 Vital Magazin - Készítette: WordPress Master.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.