Érdemes kísérletezni az édesburgonyával a konyhában, mert nem csak köretként, hanem reggeliként, főételként és desszertként is remek fogásokat lehet készíteni...
BővebbenEláruljuk, mihez nyúlj, ha poénosat akarsz, de nincs időd több rétegű tortákat sütni vagy tésztát keleszteni. Idén sem ereszt még...
BővebbenLehet egyszerre diétás és ízletes egy étel? Mi az, hogy! Mutatjuk, mit főzz, ha már torkig vagy a natúr csirkével...
BővebbenA rendszeres étkezés, a tápanyagbevitel segíti a jó a fizikai és szellemi állapot fenntartását. Kellő energiát biztosítunk szervezetünk számára egész...
BővebbenJoghurtos avokádósaláta póréhagyma csírával Hozzávalók: 50 g Spar Natur Pur Bio Póréhagyma csíra 2 db nagyobb sárgarépa ¼ fej káposzta...
BővebbenA fermentáció története az 1800-as évek közepéig nyúlik vissza, amikor az élesztő vizsgálata először megkezdődött. Azóta számtalan erjesztésről szóló recept...
BővebbenOrvosilag jóváhagyott recepteket tartalmazó rendhagyó szakácskönyv került a könyvesboltokba. A könyvben kedvenc magyaros ételeink hagyományos receptjei mellett mindig szerepel az...
BővebbenRóka Eszter sport-, táplálkozás- és táplálékkiegészítés tanácsadó Számomra a karácsony egy mozgó ünnep. Nem mindig december 25-ére és 26-ára esik....
Bővebben© 2018 Vital Magazin - Készítette: WordPress Master.
© 2018 Vital Magazin - Készítette: WordPress Master.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.