Nők ezrei változtatták vagy éppen változtatják meg a világot. A Vagheggi 4 női ikont választott a márka bemutatására. Lucrezia, Grace, Eva és Frida az örömöt, szenvedélyt, méltóságot, különlegességet, művészetet és intelligenciát képviselik – vagyis azokat a tulajdonságokat, amelyek egy nőt meghatároznak. A Vagheggi új sminkterméke a szépség minden formáját szeretné megjeleníteni, hogy minden hölgy megtalálja a legideálisabb színvilágot, amivel bemutathatja a személyiségének ezer árnyalatát.
A Vaghegggi fito megközelítése természetesen központi szerepet kapott az új make-up termékcsaládnál is; tápióka keményítő, mikronizált alga por, chia és vörösfenyő kivonat, napraforgó és makadámdió olaj, muru muru vaj, természetes növényi kivonatok, mint a theobroma kakaó, avokádó és fehérmályva határozzák meg a bőrápoló szérumok és a különböző alapozók formuláit is, hogy minden igényre és bőrtípusra megfelelőek legyenek, tökéletes szinergiát alkotva így az alapozók és sminkalapként használt szérumok között.
Chia mag kivonat
Eredetileg Guatemalából és Mexikóból származó növény. A chia magok gazadagok B vitaminokban, ezért sokat segítenek az idegrendszer energizálásában. A chia mag kivonat segít a bőrnek megőrizni természetes hidratáltságát és megvédi a kiszáradástól. Ezen felül a magokban sok antioxidáns anyag is található, mint az Omega 3 és 6, amik megakadályozzák a bőr korai öregedését.
Kovaföld
Szilíciumos porózus mikró töredékekből áll, amit tengeri algák megkövesedett maradványaiból ásnak ki. Nagyon jól felszívja a bőrön lévő olajakat, így növeli a matt hatást és annak tartósságát.
Tápióka keményítő
A tápioka a Dél-Amerikából származó manióka gumóiból készült liszt. Bársonyos érintés, kiváló tapadás. Nagyon jó tulajdonságai a viszkozitás és filmképződés.
Muru Muru vaj
Az Braziliából származó Astrocaryum Muru Muru pálma magjaiból való sajtolással állítják elő. Linolsavban és A, F vitaminokban gazdag, nagyon jól táplálja és puhítja a bőrt.
Avokádó
Az avokádó magjából hideg sajtolással nyernek ki egy innovatív, molekuláris desztillációval tisztított molekulát, szabadalmaztatott gyógyszerészeti és kozmetikai hatóanyag. Ez a molekula szabályozza az 5-alfa reduktáz enzim hatását, amely felelős a bőr lipid egyensúlyáért.
Theobroma kakaó
A különleges és ritka fajta, “Criollo Porcellana” fehér kakaót több mint 3000 éve művelik Peruban. Ebből a sokféle, ökofenntartható módszerekkel termesztett kakaóból egy peptidekben, szacharidokban és polifenolokban gazdag kivonatot kapunk, amely stimulálja a kollagén, syndecan és elasztin termelődését.